Kategorije
 • Spisak partnera - frizerskih salona sa kojima sarađujemo
 • Ako ste fizičko lice a želite da kupite neke od naših proizvoda ili da koristite neke od Revlon tretmana obratite se najbližim frizerskim salonima u vašem gradu sa kojima sarađujemo.
Twitter
Fejsbuk

O proizvodima

28.07.2015Orofluido Asia kolekcija
Orofluido Asia kolekcija

Zen Beauty ritual za sve tipove kose sklone kovrdžanju. Izuzetna kontrola kovrdžanja, elastična i glatka kosa. Novi beauty ritual baziran na dragocjenim sastojcima iz Azije, preparati nježne teksture, sa izuzetnom mješavinom mirisinih nota specijalno kreiranih da stimulišu sva Vaša čula..

21.07.2015Novi Intragen 360'
Novi Intragen 360'

 Intragen je, pored redizajniranja ambalaže, unaprijedio formulu svojih kolekcija. Svi proizvodi su unaprijeđeni na bazi Intragenova tri stuba: trichology (grana medicinskih i kozmetičkih studija koja se bavi kožom vlasišta), nauke i kozmetike.  Kolekcija Anti Hair Loss smanjuje op..

04.07.2013EQUAVE kolekcija
EQUAVE kolekcija

EQUAVE Instant beautyKolekcija preparata kreirana da obezbijedi trenutno sjajne rezultate na kosi. omogućava lakše rašćešljavanje, regeneraciju i njegu kose. Proizvodi su u bočicama koje olakšavaju upotrebu (oblik, težina, sprej ili pumpica mehanizam). Kolekcija obogaćena KERATINOM. Ke..

17.04.2013Nova WILD kolekcija
Nova WILD kolekcija

Wild kolekcijaŽelite li fascinantnu promjenu? Međunarodni umjetnički tim brenda Revlon Professional i Style Master Robert Masciave su stvorili potpuno novu kolekciju za kosu – Wild. U moderno doba, jedinstveni stil između Amazona i Pustinjske kraljice, otkriva jednu stvar: svijet stylinga ..

20.03.2013Style Masters
Style Masters

Linija REVLON Professional brenda koja dominira u frizerskom svijetu kad je staling u pitanju. REVLON Professional je 2009. započeo projekat s ciljem da podstakne frizere da razvijaju svoju kreativnost: Style Masters. Istraživanje i inovacije su naš način da ponudimo potupuno nove usluge i ..

29.01.2013KASHO Makaze za profesionalce
KASHO Makaze za profesionalce

KAI grupa sa sjedištem u Tokiju proizvodi već više od 90 godina tradicionalna sječiva i srodne proizvode, odlične funkcionalnosti, oštrine i dugotrajnosti, zbog čega je svrstavaju među najbolje u svijetu. Zajednički imenilac kvaliteta i perfekcije zasniva se na vjekovnoj kulturi i tradiciji..

26.11.2012REVLON Botox za kosu
REVLON Botox za kosu

Sve do sada koža je bila u fokusu anti-aging preparata, ali i izgled kose ljude isto tako može učiniti starijima. Prekrivanje sijede kose farbanjem je jedan od načina da se dođe do mladalačkog izgleda. Međutim, sijeda kosa nije jedini znak koji kosa ispoljava starenjem. Ako imate farbanu..

12.11.2012INTERCOSMO
INTERCOSMO

Kompanija INTERCOSMO osnovana je 1952. godine u Bolonji i bavi se proizvodnjom profesionalnih proizvoda za frizerske salone. Od 2000. godine je član međunarodne Colomer grupe. INTERCOSMO je jedan od lidera u prodaji prizvoda za njegu kose i trenutno je najzastupljeniji brend u Italiji. INTERC..

clear-bug-div
Prijava

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje.

Proizvođači
 • aRevlon Professional
 • BaBylissPro
 • bCND
 • dBarufaldi
 • DESSATA
 • gINTRAGEN
 • INTERCOSMO
 • kasho
 • Olivia garden