Kategorije
 • Spisak partnera - frizerskih salona sa kojima sarađujemo
 • Ako ste fizičko lice a želite da kupite neke od naših proizvoda ili da koristite neke od Revlon tretmana obratite se najbližim frizerskim salonima u vašem gradu sa kojima sarađujemo.
Twitter
Fejsbuk

Vijesti

28.11.2015Novi proizvodi u ponudi - Color Wow Hair
Novi proizvodi u ponudi - Color Wow Hair

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo proizvod Color Wow koji je od sada i dio naše ponude za tržište BiH. Proizvod predstavlja inovaciju na polju prekrivanja izrasta tehnikama koje se primjenjuju kod kuće. Tehnike za prekrivanje neželjenog izrasta koje se primjenjuju u vlastitom domu treba da..

19.10.2015Uslovi odlaska na SM HS u Pariz u proljeće 2016.
Uslovi odlaska na SM HS u Pariz u proljeće 2016.

Poštovane kolege frizeri, zadovoljstvo nam je što možemo da Vam predstavimo nove mogućnosti koje stižu iz Revlona za sljedeću godinu, a odnose se na Hair Show Style Masters koji će se održati 16-19. aprila u Parizu, sljedeće proljeće. Revlon snosi sljedeće troškove: tri noćenja sa doru..

09.10.2015Oktobarske akcije
Oktobarske akcije

Svaki mjesec nove akcije. Ovaj mjesec za Vas smo pripremili posebne "slatkiše": Orofluido, Babyliss i Style Masters. Prva akcija: Kupovinom 2x Orofluido Elixira od 25 ml, 2x Orofluido maske od 250 ml, te jednog Orofluido Shine spreja od 55 ml, gratis dobijate Orofluido sprej za učvršći..

22.09.2015CND edukacija u Grčkoj
CND edukacija u Grčkoj

Obavještavamo sve zinteresovane kozmetičare da će se CND edukacija, na najvišem nivou, održati uskoro u Atini. Ukoliko ste zainteresovani za detaljnu CND edukaciju i da postanete sertifikovani CND Educator Ambasador, javite nam se na mail deastilbl@gmail.com ili na Facebook profil Dea Stil. do ..

07.09.2015Rezultati takmičenja Nutri Color Creme, septembar 2015
Rezultati takmičenja Nutri Color Creme, septembar 2015

Zahvaljujemo se svim učesnicima, frizerima i njihovim modelima, ali i svima koji su glasali i time doprinijeli takmičenju. Od ukupno 7 prijavljenih iz cijele Bosne i Hercegovine, najviše lajkova dobila je gospođa Šeherzada Veispahić, vlasnica i frizerka u Frizerskom obrtu "Šeherzada", Ka..

11.08.2015Takmičenje za frizere, tema mjeseca Nutri Color Creme
Takmičenje za frizere, tema mjeseca Nutri Color Creme

Pravila takmičenja: Opšti uslovi: Takmičenje organizuje predzeće Dea Stil d.o.o. U takmičenju mogu da učestvuju punoljetna lica čije je prebivalište u Bosni i Hercegovini. Nagradna igra za cilj ima promociju i popularizaciju brenda Revlon Professional uz podsticanje takmičarskog duha n..

04.08.2015Velika Orofluido Asia akcija do isteka zaliha
Velika Orofluido Asia akcija do isteka zaliha

I ovo ljeto Orofluido Asia svojim klijentima sprema odlične akcije. U ponudi su dva paketa. Provjerite koje su pogodnosti kupovine, odlučite se za svoj paket i pružite svojim klijentima priliku da uživaju u Orofluido Asia beauty ritualu. Orofluido Asia paket ponuda 1. Kupovinom sljedećih p..

21.07.2015Intragen djeluje!
Intragen djeluje!

Konačno možemo da vam sa zadovoljstvom predstavimo unaprijeđenu kolekciju Intragen. Kolekcija se sastoji od 4 grupe proizvoda iza kojih su naučni rezultati i dokazano djelovanje.  Odredite koji je vaš dijagnostički tretman na slici uz članak, naručite kolekciju i od vašeg frizera za..

clear-bug-div
Prijava

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje.

Proizvođači
 • aRevlon Professional
 • BaBylissPro
 • bCND
 • dBarufaldi
 • DESSATA
 • gINTRAGEN
 • INTERCOSMO
 • kasho
 • Olivia garden