Proizvodi

close
sort proizvodi

MAGNET TEHNI?KI PROIZVODI • Uporedi
  seeyou
  seeyou
  seeyou
  seeyou
 • Cijena -
 • Sortiraj po
 • Prikaži po stranici
 • Prikaz

favorite


Šifra artikla: 7248145000

Dodatak tehničkim uslugama. Bori se protiv negativnih efekata zagađenja tokom procesa farbanja i posvjetljivanja kose za zdraviju kosu i optimalan rezultat boje. Za najbolje rezultate koristiti u kombinaciji sa ostalim Revlon Professional proizvodima. Način korišćenja: Pomiješati farbu i hidrogen po uobičajenom postupku (prije dodavanja Pollution Neutralizer-a) a) prilikom farbanja dodati 6 g (3 pumpe) za svakih 150 g finalne kolor miksture. b) prilikom blajhanja dodati 2 g (1 pumpu) na svakih 90 g finalne miksture. Mikstura se nanosi kao i obično. Isprati temeljno. Prilikom šamponiranja koristiti Color Lock Repairing šampon. Završiti uslugu koristeći Anty pollution Daily Shield.


98.70 BAM

favorite


Šifra artikla: 7248165000

Uklanja čestice zagađenja sa kose. Sadrži sastojke koji pomažu obnavljanje kose. Neutrališe efekte teške vode za meku i sjajnu kosu. Način korišćenja: Nanijeti na vlažnu kosu. Umasirati. Temeljno isprati.


51.90 BAM

favorite


Šifra artikla: 7260036000

POSVETLJUJE KOSU DO 7 NIVOA. 

Formulisan bez amonijaka.

Predstavlja preparat SREDNJEG NIVOA POSVETLJIVANJA od Magnet BondIN System™-a koji štiti i stvara nove veze unutar vlasi, sa zaštitom od 360º protiv eksternih agresivnih sastojaka.

Način primene: Pomešati željenu količinu sa Magnet Blondes Ultimate razvijačem 10, 20 ili 30 Vol. Dok ne postignete kremastu teksturu. Dodati Magnet Technical Additive prateći tačne instrukcije sa razmerom mešanja kako bi maksimalno zaštitili kosu. Razmera: može varirati od 1:1,5 do 1:2,5 dok je preporučena razmera 1:2
Način upotrebe: Naneti odmah nakon mešanja na suvu i neopranu kosu. Izbegavati nanošenje na već posvetljene delove kose. Isprati temeljno i šamponirati sa Magnetom.
Za izrastak naneti na koren kose, koristeći ne više od 20 Vol. Izbegavati nanošenje na već posvetljene delove kose. Vreme delovanja: do 45min. Proveravati na svakih 5min. Ne koristiti haubu ili drugi vid toplote kako biste skratili vreme tretmana.


79.00 BAM

favorite


Šifra artikla: 7260038000

Rekonstruktivni preparat Magnet BondIN System™ koji štiti i stvara nove veze unutar vlasi, sa zaštitom od 360º protiv eksternih agresivnih sastojaka. Tokom tretmana sa tehničkim preparatima jača kosu i pomaže u postizanju optimalne boje. Način korišćenja: Umešati sredstvo za posvetljivanje sa razvijačem pre nego što se doda tehnički aditiv. Za posvetljivanje naneti 2g za svakih 90g smeše. Posvetliti kosu i isprati. Oprati kosu i tretirati sa Magnet preparatima za negu.
UPOZORENJE: PROČITATI DETALJNO INSTRUKCIJE ZA UPOTREBU. PRATITI RAZMERU ZA MEŠANJE I NAMENU. SAMO ZA SPOLJNU UPOTREBU. NE NANOSITI DIREKTNO NA KOSU. IZBEGAVATI KONTAKT SA OČIMA(ukoliko dodje u kontakt sa očima, isprati sa većom količinom vode). NOSITI ODGOVARAJUĆE RUKAVICE. ČUVATI VAN DOMAŠAJA DECE. SAMO ZA SALONSKU UPOTREBU.


72.90 BAM

favorite


Šifra artikla: 7260037000

POSVETLJUJE DO 9 NIVOA. 

Preparat sa najvećom mogućnošću posvetljivanja iz Magnet BondIN System™-a koji štiti i stvara nove veze unutar vlasi, sa zaštitnim štitom od 360º protiv eksternih agresivnih sastojaka.

Način primene: Pomešati željenu količinu sa Magnet Blondes Ultimate razvijačem 10, 20 ili 30 Vol. dok ne postignete kremastu teksturu. Dodati Magnet Technical Additive prateći tačne instrukcije sa razmerom mešanja kako bi maksimalno zaštitili kosu. Razmera: može varirati od 1:1,5 do 1:2,5 dok je preporučena razmera 1:2
Način upotrebe: Naneti odmah nakon mešanja na suvu i neopranu kosu. Izbegavati nanošenje na već posvetljene delove kose. Isprati temeljno i šamponirati sa Magnetom.
Za izrastak naneti na koren kose, koristeći ne više od 20 Vol. Izbegavati nanošenje na već posvetljene delove kose. Vreme delovanja: do 45min. Proveravati na svakih 5min. Ne koristiti haubu ili drugi vid toplote kako biste skratili vreme tretmana. UPOZORENJE: Temeljno pratiti uputstvo za upotrebu sa prospekta. Izuzetno je opasno koristiti ga u druge svrhe. Ne koristiti metalni alat, koristiti adekvatan razvijač. Ukoliko dođe do iritacije poput svraba, crvenila, osećaja toplote na skalpu glave ili teškog disanja ISPRATI MOMENTALNO. Ukoliko dođe u kontakt sa očima, isprati odmah sa većom količinom vode i konsultovati se sa doktorom. Koristiti preparate u dobro provetrenoj prostoriji. Izbegavati direktno udisanje preparata. Koristiti odgovarajuće rukavice. Skladištiti preparat u hladnoj, suvoj prostoriji, bez vlage, na mračnom mestu, daleko od toplote. Sadrži PERSULFATE, nemojte koristiti ukoliko je vaš klijent alergičan na PERSULFATE. NE koristiti na deci


79.00 BAM

favorite


Šifra artikla: 7260042000

Magnet BondIN System™ koji štiti i stvara nove veze unutar vlasi, sa zaštitom od 360º protiv eksternih agresivnih sastojaka. Ojačava poroznu kosu pre tehničkih preparata. Može se koristiti pre farbanja, posvetljivanja, trajnog ispravljanja ili kovrdžanja kose.

Način korišćenja: Naneti na suvu kosu, sem za permanento ispravljanje ili kovrdžanje- onda na čistu mokru kosu. Samo za salonsku upotrebu.


21.31 BAM

favorite


Šifra artikla: 7260043000

ULJANI RAZVIJAČ NIŽEG NIVOA POSVETLJIVANJA od Magnet BondIN System™-a koji štiti i stvara nove veze unutar vlasi, sa zaštitom od 360º protiv eksternih agresivnih sastojaka. Specifična uljana formulacija je kreirana tako da omogućava posvetljivanje bez oštećenja kose u kombinaciji sa Magnet Blondes blanšom. IZBEGAVATI KONTAKT SA OČIMA, UKOLIKO DOĐE DO KONTAKTA ISPRATI MOMENTALNO. NOSITI ODGOVARAJUĆE RUKAVICE.

SADRŽI HIDROGEN PEROXID. SKLADIŠTITI NEOTVORENO NA HLADNOM, SUVOM MESTU.

NE STAVLJATI GA U FRIŽIDER.

ZA SALONSKU UPOTREBU.


19.50 BAM

favorite


Šifra artikla: 7260044000

ULJANI RAZVIJAČ SREDNJEG NIVOA POSVETLJIVANJA od Magnet BondIN System™-a koji štiti i stvara nove veze unutar vlasi, sa zaštitom od 360º protiv eksternih agresivnih sastojaka. Specifična uljana formulacija je kreirana tako da omogućava posvetljivanje kose bez oštećenja kose u kombinaciji sa Magnet Blondes blanšom.

IZBEGAVATI KONTAKT SA OČIMA, UKOLIKO DODJE DO KONTAKTA ISPRATI MOMENTALNO. NOSITI ODGOVARAJUĆE RUKAVICE.

SADRŽI HIDROGEN PEROXID. SKLADIŠTITI NEOTVORENO NA HLADNOM, SUVOM MESTU.

NE STAVLJATI GA U FRIŽIDER.

ZA SALONSKU UPOTREBU.


19.50 BAM

favorite


Šifra artikla: 7260045000

ULJANI RAZVIJAČ. *Predstavlja preparat NAJVIŠEG NIVOA POSVETLJIVANJA od Magnet BondIN
System™-a koji štiti i stvara nove veze unutar vlasi, sa zaštitom od 360º protiv eksternih agresivnih sastojaka. Specifična uljana formulacija je kreirana tako da omogućava posvetljivanje kose bez oštećenja u kombinaciji sa Magnet Blondes blanšom.

IZBEGAVATI KONTAKT SA OČIMA, UKOLIKO DOĐE DO KONTAKTA ISPRATI MOMENTALNO.

NOSITI ODGOVARAJUĆE RUKAVICE. SADRŽI HIDROGEN PEROXID.

SKLADIŠTITI NEOTVORENO NA HLADNOM, SUVOM MESTU. NE STAVLJATI GA U FRIŽIDER.

ZA SALONSKU UPOTREBU.


19.50 BAM

favorite


Šifra artikla: 7260046000

POSVETLJIVAČ BEZ AMONIJAKA za NIŽI NIVO POSVETLJIVANJA od Magnet BondIN System™-a koji štiti i stvara nove veze unutar vlasi, sa zaštitom od 360º protiv eksternih agresivnih sastojaka
Posvetljuje od ½ do 1 nivoa bez dobijanja neželjenih toplih tonova.
Razmera: 1 + 2 60ml Cream + 120 ml Magnet Blondes Ultimate Oil Developer (10 ili 20 VOL).
Način primene:
Nakon tretmana: Isprati sredstvo za posvetljivanje (bez šamponiranja) i isfrotirati kosu. Naneti Soft Lightener smešu brzim potezima svuda po kosi. Vreme delovanja: 5min. Kontrolisati izgled kose i ukoliko je potrebno produžite vreme na još par minuta. Isprati, tonirati, šamponirati, isprati.
Posvetljivanje izrastka izmedju posvetljivanja kose: Na mokru kosu naneti Soft Lightener smešu brzim potezima samo na izrastak. Prosečno vreme delovanja: 5min. Kontrolisati izgled kose i ukoliko je potrebno produžite vreme na još par min. Isprati, tonirati, šamponirati, isprati. Uklanjanje neželjenog tona: nakon celokupnog posvetljivanja kose, isprati bez šamponiranja, isfrotirati kosu, naneti smešu Soft Lightener brzim potezima svuda po kosi. Vreme delovanja: 10min. Isprati, tonirati, šamponirati, isprati.URADITI TEST NA OSETLJIVOST PREPARATA 48H PRE KOLORACIJE NA KOŽI: potrebno je obaviti pre tretmana iako je u prethodnom periodu rađeno farbanje; može se pojaviti na koži glave iritiacija. Ukoliko ste preosetljivi ili niste sigurni, konsultujte se sa lekarom.
Test: sa rukavicama naneti manju količinu farbe i razvijača na unutrašnji deo podlaktice sa flasterom na površini kože oko 2x2cm i neka se osuši 45min, isprati. Ukoliko se pojavi odložena reakcija (nakon 48h) ne nastavljajte sa tretmanom nego se konsultujte sa doktorom.
PREPARATI ZA FARBANJE MOGU IZAZVATI NIZ ALERGIJSKIH REAKCIJA. PAŽLJIVO PROČITAJTE UPUTSTVO ZA UPOTREBU. NE PREPORUČUJE OSOBAMA MLAĐIH OD 16 god. UKOLIKO IMATE PRIVREMENU KANA TETOVAŽU MOŽE DOĆI DO IRITACIJE. SAMO ZA PROFESIONALNU UPOTREBU. KORIST


16.25 BAM

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • keyboard_arrow_right
 • prod check
  check
 • akcija - 0 %
  BAM BAM

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam