Kategorije
 • Spisak partnera - frizerskih salona sa kojima sarađujemo
 • Ako ste fizičko lice a želite da kupite neke od naših proizvoda ili da koristite neke od Revlon tretmana obratite se najbližim frizerskim salonima u vašem gradu sa kojima sarađujemo.
Twitter
Fejsbuk

O nama

„DEA STIL“ d.o.o. društvo za trgovinu i posredovanje Banja Luka osnovano je  2007.godine i u cijelosti je u privatnom vlasništvu.

Firma je počela sa radom u junu 2007.godine u Banja Luci kao zastupnik i distributer brenda Revlon Professional – Colomer Group za područje Bosne i Hercegovine. Od tada za naše potrošače tj. Frizerske salone u preko 70  mjesta u BiH  funkcioniše redovno sedmično snabdijevanje vrhunskim profesionalnim proizvodima.

Prateći potrebe naših kijenata mijenjamo sisteme poslovanja, tako smo u 2011. godini uveli mogućnost direktnog naručivanja iz salona u momentu posjete našeg komercijaliste. Nakon toga roba se dostavlja u roku 24-48 sati, tako da imamo kontakt s našim klijentima čak dva puta sedmično.

Pored Revlon Professional proizvoda od 2011.godine nudimo i ostali alat i pribor za frizere, kao što su fenovi, pegle, uvijači, četke, makaze kao i opremu za salone.

Osnove našeg poslovanja temelje se na nastojanju poboljšanja usluge klijentima i praćenju i prilagođavanju novim trendovima.

Očekujemo da ćemo i novim ulaganjima i poslovnim inovacijama  kvalitetno razvijati odnose sa klijentima te ojačati našu poziciju na tržištu.

Prednosti poslovne saradnje sa nama

Mi nastojimo da:

* Olakšamo Vaše poslovanje i uštedimo Vam vrijeme. Putem sistema naručivanja preko naše veb stranice dostupni smo Vam 24 sata dnevno, 7 dana sedmično, i/ili posredstvom naših komercijalista. Naručene proizvode Vam besplatno dostavljamo u roku 1-2 radna dana.

* Smanjimo Vaše troškove. Pored besplatne dostave, redovno organizujemo akcije sniženja cijena naših proizvoda i novih kolekcija, a nudimo i gratis proizvode. Iako zastupamo vrhunski kvalitetan brend, odnos cijene i kvaliteta mnogo je prihvatljiviji nego kod ostalih brendova.

* Organizujemo besplatnu edukaciju. Nudimo besplatne stručne seminare i savjetovanja na kojima možete usavršiti Vaše vještine i znanja vezana za primjenu naših proizvoda, kao i za šišanje, kolorisanje i modeliranje frizura.

* Povećamo Vaš profit. Naši proizvodi se ne mogu nabaviti u maloprodaji (supermarketi, parfimerije) kao što je to slučaj sa mnogim drugim brendovima, tj. samo u Vašem frizerskom salonu mušterije mogu nabaviti REVLON Professinal proizvode.

* Nudimo mogućnost povrata. Niste zadovoljni proizvodom ili to nije proizvod koji Vam treba? Nema problema, proizvod (u originalnom pakovanju) možete da vratite, a mi ćemo Vam vratiti novac. Takođe, na sve električne uređaje dajemo garanciju od 6 mjeseci.

Slobodno nam se javite ukoliko trebate bilo kakvu informaciju u vezi s proizvodima, distribucijom, načinima plaćanja ili ukoliko želite da Vas posjeti naš komercijalista koji može u Vašem salonu održati prezentaciju i odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Kada smo u Vašem gradu?

Ponedeljak
Kozarska Dubica, Prijedor, Sanski Most, Sarajevo
Utorak
Čelinac, Kotor Varoš, Teslić, Jelah, Tešanj, Matuzići, Doboj, Derventa, Prnjavor, Sarajevo
Srijeda
Mrkonjić Grad, Šipovo, Posušje, Grude, Čitluk Čapljina, Stolac, Mostar, Jablanica, Konjic, Laktaši, Topola, Gradiška, Srbac, Podgraci, Sarajevo
Četvrtak
Modriča, Gradačac, Šamac, Orašje, Lončari, Pelagićevo, Donji Žabar, Brčko, Bijeljina, Zvornik, Banja Luka, Sarajevo
Petak
Ključ, Drvar, Bos. Petrovac, Bihać, Cazin, Novi Grad, Banja Luka, Sarajevo

Nastavi
 

clear-bug-div
Prijava

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje.

Proizvođači
 • aRevlon Professional
 • BaBylissPro
 • bCND
 • dBarufaldi
 • DESSATA
 • gINTRAGEN
 • INTERCOSMO
 • kasho
 • Olivia garden