Kategorije
 • Spisak partnera - frizerskih salona sa kojima sarađujemo
 • Ako ste fizičko lice a želite da kupite neke od naših proizvoda ili da koristite neke od Revlon tretmana obratite se najbližim frizerskim salonima u vašem gradu sa kojima sarađujemo.
Twitter
Fejsbuk

Politika privatnosti

Politika privatnosti
Posljednja izmjena: 06. jun 2012.


Ovaj dokument opisuje sljedeće:
 • * Ko može da se registruje
 • * Koje informacije prikupljamo i zbog čega ih prikupljamo
 • * Kako koristimo te informacije
 • * Kako pristupate ovim informacijama i kako ih mijenjate

Odrednice "mi", "nas", "nama" označavaju DeaStil d.o.o. kao pravno lice. "Sajt", "veb sajt" ili "naše stranice" u daljem tekstu označavaju veb prostor na adresi deastil.com. Odrednice "Vi", "Vas", "Vama" označavaju osobu koja pregleda naš sajt, odn. korisnika našeg sajta.
 
Ako niste upoznati sa terminima kao što su kolačići, IP adrese, pregledači, i dr. onda preporučujemo da se najprije upoznate sa tim ključnim terminima. Možete pročitati ukratko o tim terminima na Guglovim stranicama. Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Ko može da se registruje?

Registracija je dozvoljena samo vlasnicima frizerskih salona. Priroda našeg ugovora sa proizvođačima (Revlon) je takva da proizvode možemo prodavati samo frizerskim salonima direktno, a nikako pojedinačnim fizičkim licima. Iz tog razloga i cijene su vidljive samo registrovanim korisnicima koji su prijavljeni na sajt, dakle, vlasnicima frizerskih salona. Ako ste fizičko lice i želite da kupite proizvod koji ste vidjeli na našem sajtu, obratite se najbližem frizerskom salonu u Vašem gradu sa kojim ostvarujemo saradnju. (Neke od tih salona imate ovdje.)
Po registraciji administrator će da provjeri Vaš identitet. U tu svrhu možda ćete biti naknadno kontaktirani telefonom ili preko elektronske pošte. Takođe će možda će od Vas biti zatraženo da nam pošaljete (poštom, faksom ili elektronskom poštom) kopiju Uvjerenja (potvrde) o registraciji Vašeg salona. U slučaju da ste vlasnik salona registracija će biti prihvaćena. U suprotnom, registracija neće biti prihvaćena i Vaši podaci izbrisani sa sistema. Takođe zadržavamo pravo da odbijemo registraciju bez naknadnog obavještenja.

Informacije koje prikupljamo

Informacije koje nam dajete prilikom registracije su Vaše ime i prezime, pol, adresa e-pošte. Lozinku koju koristite za prijavu na naš sajt ne znamo (tj. ne možemo da je vidimo). Ti podaci su potrebni za prijavu i identifikaciju na sajtu. Ostali podaci koji su potrebni a koje takođe unosite prilikom registracije su naziv firme (tj. Vašeg frizerskog salona) i JIB (Jedinstveni Identifikacioni Broj Vaše firme/salona), broj(evi) telefona, adresa (firme ili lična). Ti dodatni podaci su nam potrebni kako bismo bili u mogućnosti da provjerimo da li ste fizičko lice ili ste vlasnik frizerskog salona, i da bismo znali na koju adresu šaljemo narudžbe koje eventualno napravite.
Narudžbe koje napravite ostaju zabilježene u našem sistemu u svrhu evidencije.
Vaša IP adresa ostaje zabilježena u našem sistemu u svrhu evidencije.
Takođe, naš sajt ostavlja kolačiće u Vašem internet pregledaču, koji su potrebni za komunikaciju i sigurnu vezu Vas, kao korisnika, i našeg sajta (nas) kao pružaoca usluga.
Ako želite da reklamirate Vaš frizerski salon na našem sajtu, dostavite nam sliku salona (i podatke o adresi, broju telefona i e-adresi ako se eventualno razlikuju od onih koje ste naveli prilikom registracije) i postavićemo to u rubriku „Saloni partneri“.

Informacije koje dijelite

Neke od funkcija sajta omogućavaju Vam da podijelite informacije sa drugima. Imajte na umu da informacije koje podijelite sa drugima (podaci navedeni u npr. recenzijama proizvoda, potpisivanje u knjigu posjetilaca, slanje poruka prijatelju pomoću mejling sistema sajta) mogu biti vidljive ostalim posjetiocima sajta, trećim strankama, internet pretraživačima (npr. Google, Yahoo, i dr.).
Takođe sami snosite odgovornost za bilo kakvu zloupotrebu slike Vašeg frizerskog salona (i ostalih podataka) koji se nalaze u rubrici „
Saloni partneri“ od strane trećih lica.

Informacije koje dijelimo - sigurnost vaših podataka

Ni u kom slučaju Vaše privatne podatke ne dajemo na uvid trećim strankama, niti ih dijelimo na bilo koji drugi način! Vaše ime i prezime, poštanska i elektronska adresa i broj(evi) telefona su vidljivi samo nama i koristimo ih samo u svrhu potrebne komunikacije sa Vama u okviru usluge koju Vam pružamo. Takođe ne preuzimamo odgovornost za nestanak, krađu ili javno objavljivanje "curenje" gorenavedenih podataka direktno na našem sajtu: sami ste odgovorni za ono što objavljujete u recenzijama, knjizi posjetilaca, formularima za slanje e-poruka sa našeg sajta.

Pristup podacima i njihovo ažuriranje

Da biste pristupili Vašim podacima morate se najprije prijaviti na sistem/sajt, koristeći e-adresu i lozinku koje ste naveli prilikom registracije. Pristupate podacima na stranici "Moj nalog". Naš je cilj da usluge održavamo na način kojim se informacije štite od slučajnog ili zlonamjernog uništavanja. Zbog toga, kad promijenite neke od Vaših podataka, stari podaci ostaju u rezervnim kopijama baze podataka sajta, koje možda nećemo odmah ukloniti. Ako posumnjate da je neko treće lice dobilo pristup Vašim podacima na našem sajtu odmah kontaktirajte administratora sajta.

Administrator ima mogućnost:

da pregleda statistiku u vezi sa Vašim nalogom;
da promijeni Vašu lozinku;
da obustavi ili ukine pristup nalogu;
da pristupi informacijama koje su sačuvane kao dio naloga (ime i prezime, pol, e-adresa, firma/salon i JIB, broj(evi) telefona, pošt. adresa).

Promjene

Politika privatnosti može biti promijenjena/ažurirana s vremena na vrijeme. Zadržavamo pravo izmjene bez Vaše saglasnosti i bez naknadnih obavještenja. Unutar ovog dokumenta stajaće datum posljednje izmjene. Arhivisana izdanja prethodnih dokumenata politike privatnosti mogu biti dostupna, ali na to se ne obavezujemo.

Nastavi
 

clear-bug-div
Prijava

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje.

Proizvođači
 • aRevlon Professional
 • BaBylissPro
 • bCND
 • dBarufaldi
 • DESSATA
 • gINTRAGEN
 • INTERCOSMO
 • kasho
 • Olivia garden